Profiel

Ik ben geboren en getogen in Rusland. Mijn studie heb ik afgerond aan de Staatsuniversiteit Moskou met een Ph.D.. Mijn doctoraalstudie betrof de politieke problemen van internationale relaties en globalisering van Latijns-Amerika.

Mijn beheersing van de Spaanse taal is net als mijn Russisch van een uitstekend niveau. Ik ben in beide talen een native speaker. Engels was een verplichte taal om te leren tijdens mijn studie en ik beheers het dus ook op een academisch niveau. Sinds 2007 woon ik in Nederland en beheers de Nederlandse taal uitstekend.

Ik werk volledig op freelance basis. Dit geldt ook voor mijn werk als docent Russisch, Spaans of Engels. Tot mijn voormalige werkgevers in Nederland behoren onder andere Hogeschool Nooteboom in Eindhoven en de Hogere Hotelschool in Den Haag.

In mijn rol als tolk, vertaler heb ik in binnen- en buitenland studenten en zakenmensen begeleid. Ik heb ondere andere ervaring met het voeren van zakelijke onderhandelingen en het geven van culturele informatie. Onder mijn vertalingen mag ik zowel printmedia vanuit de particuliere sector als wetenschappelijke werken van verscheidene internationale universiteiten rekenen.

Naast het lesgeven en mijn werk als tolk en vertaler verzorg ik ook korte lezingen. Ik heb tevens presentaties gegeven in het Nederlands en in de overige drie talen. Daarnaast heb ik ervaring in het mede-organiseren van beurzen.

Ik ben van nature stressbestendig. Ik sta stevig in mijn schoenen en ik bezit een hoge mate van onafhankelijkheid. Vertalingen werk ik snel en secuur af, waarbij ik beschik over een groot inlevingsvermogen. Ook u kunt rekenen op mijn integriteit en professionaliteit. Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak.